painoindexi käyntikortit

Käyntikortit

Käyntikortit ovat säilyttäneet asemansa tärkeänä välineenä yritysmaailmassa. Käyntikortti kertoo yrityksestänne, ja vastapuoli muodostaa yrityskuvan mm. käyntikortin perusteella.

Käyntikortit netistä tai palveluna
Voit tilata käyntikortit Painoindexi.fi:n nettipohjaisesta käyntikorttijärjestelmästä, tai lähettämällä meille tilauksen sähköpostitse. Käyntikorttien tilausjärjestelmässä voit valita valmiista käyntikorttipohjistamme tai suunnitella omasi. Käyntikorttien tilausjärjestelmää on helppo käyttää ja sieltä löydät kätevästi myös hinnastomme. Voit myös tulla paikan päälle, niin suunnitelemme käyntikortin sinulle tarpeesi mukaisesti.

Käyntikorttien toimitusaika
Valmistamme käyntikortteja erittäin nopeilla toimitusajoilla. Tarvittaessa saat käyntikortit jopa samana päivänä tilauksesta. Niin suuret kuin pienetkin määrät onnistuvat nopeasti.

Käyntikorttien koot ja materiaalit
Käyntikorttien yleisimmät koot ovat 90x50mm tai 85x55mm. Käyntikortin koko voi olla myös joku muu haluamasi koko / muoto. Materiaalivaihtoehtoina ovat normaalin käyntikorttikartongin lisäksi helmiäiskartonki, martinoitu kartonki, ekomateriaalit, muoviset käyntikortit, luottokorttikokoiset käyntikortit, puiset käyntikortit yms.

Ota rohkeasti yhteyttä! Painoindexi.fi palvelee laajasti painotarpeissasi.

  • Materiaalit: Käyntikorttikartonki, helmiäiskartonki, martinoitu kartonki, ekomateriaali, muoviset käyntikortit, luottokorttimalliset käyntikortit, puiset käyntikortit ym.
  • Useat käyntikorttikoot: 90x50mm, 85x55m tai muu valitsemasi käyntikorttikoko ja muoto
  • Erikoisefektit: mattapintainen, kiiltäväpintainen, läpinäkyvät käyntikortit, qr-koodit yms.
  • Erikoiskäyntikortit ideasi perusteella
  • Nopea toimitus

Kysy lisää
Siirry suunnittelu ohjelmaan
Painoindexi.fi
by Korttilinna Oy
Höyläämötie 3B
00380 Helsinki
info@korttilinna.fi
painoindexi logo