painoindexi messutuotteet

Messutuotteet

Messuilla tarvitaan monenlaisia painotuotteita ja muita ratkaisuja. Messut ovat edelleen tärkeä paikka kohdata niin vanhoja kuin uusiakin asiakkaita. Painoindexi.fi:llä on vankka osaaminen messumaailmasta. Tarvitset sitten käyntikortteja, esitteitä, flyereita, teippauksia tai messuosaston suunnittelua, on Painoindexi.fi valintasi.

Painotuotteet
Messuilla tarvitaan usein paljon erilaisia painotuotteita. Painamme käyntikortit, esitteet, flyerit ja tuotekatalogit nopealla aikataululla ja järkevin hinnoin. Voit lähettää valmiin aineiston tai tarvittaessa suunnittelemme aineiston puolestasi. Halutessasi postitamme esitteet messujen jälkeen suoraan kontakteillesi.

Messuseinät ja osastot
Painoindexi.fi:llä on laaja kokemus messuosastojen suunnittelusta ja messuseinien valmistuksesta. Toteutamme suurkuvatulosteet nopeilla aikatauluilla ja järkevin hinnoin aina tehokkaasti ja kustomoidusti. Valmistamme myös roll-uppeja messuille.

Messupöydät ja kalusteet
Valmistamme kustomoidusti erilaisia brändättyjä messupöytiä ja kalusteita. Helposti kasattavat messukalusteet ovat helposti siirreltävissä messuilta toiseen.

Sähköinen liidien / datan keruu messuilla
Messuilla kerätään usein yhteystietoja paperilla tai käyntikorteilla. Usein myös järjestetään erilaisia messukilpailuja. Paperisten yhteystietojen selailu vie erittäin paljon aikaa messujen jälkeen ja käsialat saattavat olla vaikealukuisia.

Tarjoamme sähköisen datan keruu ratkaisun, joka toimii iPadillä tai muulla tabletilla. Täysin kustomoitavissa oleva ratkaisu kerää datan valmiiksi sähköiseen muotoon ja kontaktoi asiakkaasi automaattisesti sähköpostitse tai tekstiviestillä.

Data kertyy pilvipalveluun, josta sitä on helppo selailla messujen aikana ja messujen jälkeen. Tarvittaessa seuraat asiakasta messuilta ostopäätökseen asti.

Data viedään helposti myös CRM-järjestelmäänne csv-tiedostona.

  • Käyntikortit, esitteet, flyerit tuotekatalogit ja muut painotuotteet
  • Roll-upit
  • Messuseinät
  • Suurkuvatulosteet
  • Messuosastot
  • Suunnittelu
  • Liidien ja datan-keruu ratkaisut
  • Kokonaisvaltainen palvelu

Kysy lisää
Painoindexi.fi
by Korttilinna Oy
Höyläämötie 3B
00380 Helsinki
info@korttilinna.fi
painoindexi logo