Graafinen suunnittelu, Messupalvelu, Postituspalvelu, Lähettipalvelu

Palvelumme

painoindexi suunnitelu palvelu

Graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelupalvelu toimii tehokkaasti asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Graafinen tiimimme työskentelee vuosien kokemuksella ja toteutamme kaikki graafiset palvelut käyntikortin ja esitteen suunnittelusta koko yrityksen ilmeen suunnitteluun. Teemme myös yrityksen toimitilojen suunnitteluja.

painoindexi messupalvelut

Messupalvelu

Painoindexi.fi tarjoaa vankan osaamisen hektisessä messumaailmassa. Toteutamme erilaisia messupalveluita ja - tuotteita asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Kauttamme saat messuille esitteet, lomakkeet, messuseinät tai vaikka koko messuosaston suunnitteluineen promo-henkilöineen huolettomasti. Kysy myös messuille tarkoitettuja sähköisiä tableteilla toteutettavia liidienkeräys ratkaisuja.

painoindexi postituspalvelut

Postituspalvelu

Toteutamme tehokkaasti erilaisia postituksia nopealla aikataululla. Mainospostitukset, jäsenpostitukset yms. hoituvat järkevin hinnoin ja haluamallasi tavalla. Suunnittelemme yhteistyössä painettavan aineiston, lähetä osoitetiedot tai jätä osoiterekisteri huoleksemme. Tyylikkäästi painettu ja oikealle henkilölle kohdistettu kirje on edeleen todella tehokas markkinointikeino. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yrityksenne tarpeisiin soveltuva kampanja. Kysy myös sähköisiä esitepostituksia.

Lue lisää
painoindexi lähettipalvelut

Lähettipalvelu

Lähettipalvelumme toimittaa kaikki tilaamasi painotuotteet + muut tuotteet PK-seudulla nopeasti ja edullisesti. Myös suurkuvatulosteet mahtuvat suuriin pakettiautoihimme, ja toimitamme lähetykset kiireellisyyden mukaisesti suoraan kohteeseenne.

Painoindexi.fi
by Korttilinna Oy
Höyläämötie 3B
00380 Helsinki
info@korttilinna.fi
painoindexi logo