painoindexi rollupit

Roll-up telineet

Roll-upit kaikkiin tarpeisiin Painoindexi.fi:ltä. Toimitamme monikäyttöiset Roll-up telineet aina nopeilla aikatauluilla asiakkaan omilla painatuksilla. Roll-up on laajasti käytety ja erittäin suosittu liikuteltava mainosteline.

Mikä on Roll-up?
Roll-up on erittäin suosittu kannettava mainos / kuvateline, jota käytetään niin messuilla ja tapahtumissa kuin jatkuvassa käytössä liikkeissä ja myymälöissä. Roll-upissa on rullaverho-ominaisuus, eli Roll-up on nimensä mukaisesti rullattava mainos. Roll-up toimitetaan aina käyttövalmiina asiakkaan omalla painatuksella. Roll-up toimitetaan kätevän kantokotelon kanssa, jolloin se on helppo viedä paikasta toiseen tai messuilta messuille.

Roll-upin koko ja materiaalit
Roll-up ständi painaa koosta riippuen 3-6kg. Roll-upin leveys on 600-2000mm ja korkeus 2000-2150. Painoindexi.fi toimittaa Roll-uppeja classic-malleista Eco-roll-uppeihin aina nopeilla toimitusajoilla. Roll-up on aina erittäin helppo pystyttää. Kestäviä Roll-uppeja on saatavana myös niin, että kuva/mainos on vaihdettavissa.

Roll-upin suunnittelu
Suunnittelemme puolestasi Roll-upit tai voit toimittaa meille valmiin aineiston aineisto-ohjeemme mukaisesti. Huomioithan, että roll-upissa kannattaa tuoda viesti esille ytimekkäästi niin, että idea tulee ilmi heti asiakkaan katsoessa sitä ensimmäistä kertaa.

Roll-upin toimitusaika
Toimitamme Roll-up telineet jopa päivän toimitusajalla. Ota yhteyttä ja kysy lisää Roll-Upeista Painoindexi.fi:stä.

  • Roll-upit kaikkiin tarpeisiin
  • Roll-upit eri kokoisena
  • Leveys 600 - 850 - 1000 - 1200 - 1500 - 2000 mm
  • Korkeus 2000 - 2150 mm
  • Roll-up telineet
  • Roll-up ständit
  • Roll-upit eri materiaaleilla

Kysy lisää
Painoindexi.fi
by Korttilinna Oy
Höyläämötie 3B
00380 Helsinki
info@korttilinna.fi
painoindexi logo