painoindexi suurkuvatulosteet

Suurkuvatulosteet

Suurkuvatulosteella on monta käyttötarkoitusta. Suurkuvatulostuksia käytetään niin pysyvissä kuin väliaikaisissakin ratkaisuissa, ja materiaali suurkuvatulosteella kannattaakin valita käyttötavan mukaan. Suurkuvatulosteesi painetaan aina tarpeesi mukaisesti. Valmistamme niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin soveltuvia suurkuvatulosteita.

Suurkuvatulosteet moniin tarpeisin
Suurkuvatulosteen teossa on ensin pohdittava, kuinka kauan tulostetta on tarkoitus käyttää. Jos suurkuvatulosteen odotetaan palvelevan vuosia ja se laitetaan ulkotiloihin, on tärkeää valita kestävä materiaali, joka kestää myös uv-valoa ilman haalistumista. Sisätiloissa käytettävä suurkuvatuloste voi olla kevyempikin ratkaisu. Suurkuvatulosteesi tulostetaan aina tarpeesi mukaisesti sopivalle ja laadukkaalle materiaalille.

Suurkuvatulosteiden käyttökohteita
Suurkuvatulosteiden käyttökohteet ovat rajattomat. Suurkuvatulosteita voidaan hyödyntää toimistoissa, myymälöissä, ravintoloissa tai ulkotiloissa. Suurkuvatulosteet toimivat niin kampanjakohtaisena mainoksena kuin pysyvänä sisustuselementtinä. Suurkuvatulosteet soveltuvat erinomaisesti myös messuseiniksi yms. Suurkuvatulosteet tehdään aina haluamaasi kokoon.

Suurkuvatulosteen materiaalin valinta
Painoindexi.fi:llä on vuosien kokemus suurkuvatulosteista. Suosittelemme aina sopivaa materiaalia ja tulostustapaa tarpeenne ja käyttökohteen mukaisesti.

Suurkuvatulosteiden suunnittelu ja asennus
Voit suunnitella aineiston itse tai käyttää suunnittelupalveluamme. Asennamme suurkuvatulosteet paikkaan kuin paikkaan nopeilla toimitusajoilla.

Kysy lisää suurkuvatulosteista Painoindexi.fi:stä.

  • Suurkuvatulosteet kaikkiin tarpeisiin
  • Suurkuvatulosteet sisä- ja ulkotiloihin
  • Suurkuvatarrat sisustuselementeiksi
  • Messuseinät
  • Myymälätulosteet
  • UV-kestävät tulosteet
  • yms yms.

Kysy lisää
Painoindexi.fi
by Korttilinna Oy
Höyläämötie 3B
00380 Helsinki
info@korttilinna.fi
painoindexi logo