painoindexi teippaukset

Teippaukset

Toteutamme kaikki teippaukset ikkunateippauksista autoteippaukseen usean vuoden kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla. Tarvitsetpa sitten suuria tai pieniä teippauksia, on valintasi Painoindexi.fi.

Teippaukset useisiin tarpeisiin järkevillä hinnoilla
Toteutamme teippaukset liikkeisiin ja myymälöihin, autoihin, toimistoihin yms. Teippaamme niin ulko- kuin sisätiloissakin nopeasti ja joustavasti. Palvelemme asiakkaitamme kilpailukykyisin hinnoin.

Ikkunateippaukset
Ikkunateippaus on yrityksesi kadulle näkyvä käyntikortti. Hyvin toteutetulla ikkunateippauksella varmistat yrityksesi näkyvyyden ja asiakkaatkin löytävät paremmin perille.

Vaikka halvin teippaus ei yleensä ole paras, hyvällä suunnittelulla ja oikeilla materiaalivalinnoilla pystytään kuitenkin toteuttamaan näyttävät ikkunateipaukset kustannustehokkaasti ja edullisesti. Oikein suunniteltu teippaus ei välttämättä tarvitse olla pinta-alaltaan jättimäinen herättääkseen huomiota, ja oikeilla materiaalivalinnoilla teippauksen kustannukset pysyvät käyttötarkoitukseen nähden sopivina. Miksi maksaisit muutaman kuudauden kampanjateippauksessa 10 vuoden tarrasta? Tai jos haluat ikkunateippauksesi kestävän 10 vuotta, ei sitä kannata toteuttaa kampanjamateriaaleista. Ikkunateippauksen toteutustavalla voidaan vaikuttaa merkittävästi myös toimitilanne viihtyvyyteen; oikeilla materiaaleilla ja suunnittelulla voidaan halutessanne estää näkyvyys sisälle tiloihinne, tai vähentää auringon lämmittävää vaikutusta. Jos et kuitenkaan halua ikkunateippauksen pimentävän tilojanne, voidaan käyttää myös luonnonvalon läpi päästäviä materiaaleja.

Onnistuneen ikkunateippauksen toteutuksessa täytyy siis huomioida monta asiaa, siksi palvelemme aina asiakkaita henkilökohtaisesti ja varmistamme teippauksen materiaalien ja suunnittelun soveltuvuuden juuri teidän tarpeisiinne.

Toteutamme ikkunateippaukset suunnittelusta valmiiseen teippaukseen asti, tai valmiista suunnitelmastanne.

Autoteippaukset
Autoteippaus on erittäin näkyvä mainosmuoto liikkuvien työntekijöiden autoissa. Toteutamme vankalla ammattitaidolla autoteippaukset pienistä ikkunateippauksista koko auton mainosteippaukseen tai vaikka koko auton yliteippauksen. Teippaamme ajoneuvot henkilöautoista suuriin rekkoihin & kuorma-autoihin. Autamme aina myös oikeanlaisen materiaalin valinnassa ja suunnittelussa.

Ota rohkeasti yhteyttä! Painoindexi.fi palvelee laajasti teippaus-tarpeissasi.

  • Teippaukset
  • Ikkunateippaukset
  • Autoteippaukset
  • Sisäteippaukset
  • Sisustusteippaukset
  • Kampanjateippaukset
  • Myymäläteippaukset
  • Näyteikkunateippaukset
  • Kyltti- ja opasteteippaukset

Kysy lisää
Painoindexi.fi
by Korttilinna Oy
Höyläämötie 3B
00380 Helsinki
info@korttilinna.fi
painoindexi logo